Gastenboek

Reactie door Marguerite Ruys | 20-11-2013

Dankzij het specialistische en beproefde systeem van de fa. Van Geffen is mijn Flaminia helemaal trillingsvrij. Heeft nog nooit zo mooi gereden, geen trillingen meer in stuur, versnellingspook, deurpanelen, wat het rijden soms erg onrustig maakt, en bovendien rubbers en lagers onnodig doet slijten en beschadigt. Hartelijk dank, meneer van Geffen en collega's, voor het voortreffelijke werk aan mijn fantastische auto!

Reactie door Joop van Veldhuizen | 18-07-2011

Als bezitter van meerdere typen Lancia werd ik met mijn Flaminia na een totaal revisie geconfronteerd met een trillende auto. Na onderzoek bleek de trillingen te worden veroorzaakt door het transaxle aandrijfsysteem. Van diverse kanten kreeg ik het advies om een slangklem om de as te monteren en dan proefondervindelijk deze steeds te draaien tot de trillingen weg waren. Dit advies was goed bedoeld, maar werkte niet. Dan maar op zoek naar een balanceerbedrijf. Meerdere bedrijven gaven aan dat zij het trillingsprobleem konden oplossen. Ik heb toen de keus gemaakt om bij een bekent bedrijf de aandrijflijn te laten balanceren. Na het betalen van een fikse rekening alles weer gemonteerd. Het resultaat was nog het zelfde. Door een kennis werd ik toen getipt om naar het bedrijf van de heer van Geffen te gaan. Deze adviseerde om een speciaal voor de Lancia ontwikkelde balanceerschijf te monteren. Hierna werd de Transaxcle aandrijving gebalanceerd. Pas toen wist ik hoe een trilingsvrije Lancia Flaminia kon rijden. Met dank aan de fa. Van Geffen
Joop van Veldhuizen

Reactie door Ele de Haas | 18-07-2011

Sinds einde jaren 50 ben ik een LANCIA AURELIA B-20 GT & LANCIA FLAMINIA PF-coupe fanaat... echter in de afgelopen 12 jaren altijd cardan-as (= transaxle) trillingsproblemen. Heb vele firma’s & personen gevraagd mij te helpen (= niet gratis) om v/h trillingsprobleem in deze transaxle aandrijfassen verlost te worden.
Sommige “specialisten” dachten het trillingsprobleem op te lossen met H2O-slangklemmen die men om de cardan-assen deed. Resultaat = waardeloos. Bij toeval ontmoette ik J. van Geffen in Rosmalen. Hem alles uitgelegd; hij zei met een “smile-op-zijn-gezicht”: kom maar langs. Zo gezegd, zo gedaan.
Door toevoeging van het speciale transaxle-balanceerschijfje & de know-how van dhr. J. van Geffen is het een vreugde te rijden in deze perfecte auto's.

Hoogachtend,
E.S.G. de Haas

Reactie toevoegen