Over Joop van Geffen

Joop van Geffen is oprichter en eigenaar van Van Geffen Allround Machine Support BV. Middels het uitvoeren van trillingsmetingen, trillingsanalyses en balanceringen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van problemen met machines, fundaties en constructies. Als één van de meest gespecialiseerde en ervaren trillingsmeettechniek bedrijven in Nederland staat Van Geffen AMS voor hoogwaardige service en kwaliteit en is het bedrijf uitgegroeid tot een global player van formaat.

Sinds 1987 is Joop van Geffen actief als ervaren trouble shooter en is er wereldwijd nauwelijks nog een soort machine te vinden waar hij niet al eens aan heeft gemeten.

Joop van Geffen is een bevlogen man, die zich graag voor een uitdaging geplaatst ziet. Zijn expertise stelt hem in staat om vele oplossingsschema's te raadplegen. Wanneer deze expertise gekoppeld wordt aan de vasthoudendheid van Van Geffen, dan komt altijd een oplossing in beeld. Van Geffen laat zich met zijn nononsens mentaliteit niet ontmoedigen, heeft het lef om steeds een probleem anders te benaderen en buiten gebaande wegen te redeneren. Zijn passie is immers het elimineren van de onbalans of de trilling!